Літо-літечко 2015

Дякую, що ти було і було саме таким.
Дякую за пригоди, цікавості та відкриття.
В родину повернулася наша поранена машина, вона майже одужала і знову служить нам вірою та правдою.
Діти побували в трьох таборах, нас цілувало море, ми познайомилися з дивовижним Кам*янець-Подільським та Хотином, раділи життю на фесті Країна Мрій.
Відсвяткували Дні Народження Яна, Єгора, мій та нашої сім*ї. З*їли тонни клубніки, черешні та абрикос з грушами. Тепер ми законсервовані вітамінами на цілий рік.
Я була на двох чарівних тренінгах Марка Садовського, які змінили ДНК моїх душі й тіла. Єгор серйозно зайнявся спортом, пройшов програму-інтенсив, схуд, помолодшав, став ще гарнішим.
Марійка спасла дівчинку в таборі, яка почала задихатися.
Я прочитала “Шантарам” – неймовірну книгу, просто неймовірну..
Міла почала шкандибати на роліках, вивчати англійську мову та займатися акторскою майстерністю. Я, до речі, теж. А ще відкрила для себе бомбезну гру про життя Кеш Флоу.
У Марічки з Яном нові зачіски й нові спортивні досягнення.
У нас збулась сімейна фотосесія – цікавий досвід + увічнили себе назавжди Смайлик «smile» Нас запрошували на радіо, я почала готувати з радістю і багато.
Ян пише книгу, Марія продовжує створювати свій роман. А ще вона почала пити капучино і чаклувати пірги.

Було так багато хорошого і зовсім трішки поганого, але завдяки негараздам, ми зробили висновки і навчилися деяким важливим речам.

Друзі, нові знайомі, приємне спілкування, дні, сповнені сонцем та світлом simvastatin price. Якщо літо – це маленьке життя, ми провели його плідно та цікаво.
Дякую, Літечко. Хочу ще ?