висновки

Декілька спостережень про 23 лютого і взагалі про людей.
Як швидко переписуються свята, назначаються дати.. Колись влада сказала країні: “23 – день советской армии”. ” Ура!!!”- сказали люди і пішли бухати, тобто святкувати. А щоб в*їлося до мозоку кісток – навіть хлопчиків почали вітати, які ніякого відношення до захисту отєчєства не мають.
Пройшли роки. І вже інший президент сказав, що 23 лютого- ацтой. Але.. Думаю, що до цього висновку його привело суспільство, активна частина якого включила свідомість і стала на диби. Протест був такий потужний, що не почути його міг тільки дурень.
З цього приводу дві думки – що і як святкувати указують біомасі. А народ сам диктує владі те, що для нього є дійсно важливим. І заявляє про це так наполегливо, що бажання стає реальністю. Народ діє усвідомлено. А біомаса рефлекторно святкує те, на що йому дали наказ, чи ругає те, в що керівництво ткнуло носом і сказало “фас!”.
Шановне панство, ми завжди можемо обирати ким бути – біомасою чи народом. Народом бути важче – відповідальність глобальна, але це більш цікаво та вигідно.