чарівне

Детальніше про чарівний браслет (може хто не в курсі).
У 2006 році священик Вілл Боуен запропонував просту ідею – надіти фіолетовий браслет в знак того, щоб прожити 21 день без скарг, ниття, пліток і висловлювання незадоволень. Якщо протягом цього часу людина все ж вимовляє або думає про щось негативне – вона перевдягає браслет на іншу руку і починає новий відлік, поки не проносить браслет на одній руці 21 день. Священик Уілл Боуен, вивчаючи людей та їх поведінку, прийшов до висновку – від того що і як ми говоримо, залежать наші думки, а вони, в свою чергу, впливають на наші емоції та вчинки. Виявляється, ми всі дуже часто скаржимося, критикуємо, пліткуємо. Не вірите? А ви перевірте smile emoticon
Люди, які пройшли через цю програму, змінилися до невпізнання. Це не залишалося непоміченим, і вже їх друзі та близькі підключалися до цього експерименту, одягали на себе браслет і змінювалися в кращу сторону.
Чому ж простий метод як життя без скарг такий ефективний?
По-перше, важливий сам настрій. Вже з моменту пробудження ви знаєте, що вам не можна говорити про негатив, а найкращий спосіб для цього – почати помічати позитив у собі, в оточуючих вас людях і в світі.
По-друге, зростає самоконтроль над собою, своїми думками і тим, що ми говоримо. Зараз ми тільки вчимося, але з кожним днем, сподіваюсь, будемо ставати більш свідомими.
По-третє, під час цього експерименту люди дізнаються багато нового про себе, про своє мислення та спосіб життя.
Всі начебто знають про силу позитивного мислення, але скарг на долю і невдоволення чомусь менше не стає.
Корочє, в мене другий день. І я починаю з початку. Поїхали!