весільно-золоте

Одного разу ми грали в гру. За три години треба було знайти зірку шоу-бізнесу, політика та сімейну пару, які п’ятдесят років живуть разом. Завдання – взяти у них інтерв’ю. Команда розділилася на три групи. Нам випало шукати подружжя, яке відсвяткувало золоте весілля. А так мріялося познайомитися з кимось відомим та видатним ..
У той час, коли народ розбігся у пошуках знаменитостей і депутатів, знайшли звездунів і вже причепилися до них з питаннями, наша команда сиділа, поникла і засмучена – п’ятдесят років разом – так не буває. Де знайти вимираючий вид відносин і людей?
Нам ще треба було сфотографувати їхні паспорти – вещдоки, що подружжя, дійсно, розписане і чоловік з жінкою досі не повбивали один одного і не розлучилися.
І сталося диво – ми знайшли таких людей. І вони навіть погодилися з нами, скаженими, зустрітися. Прямо зараз!
Ми побачили привабливого чоловіка, не повертається язик назвати його старим. Симпатичний, з вогником в очах. Він постійно жартував і .. любив її – красиву жінку, що скромно нам усміхалась. Які ж вони молоді, веселі! Сміялися, відповідаючи на наше дурне, але дуже щире питання: «Як вам вдалося стільки років бути разом?»
Вони розповіли, як сварилися та мирилися, скільки труднощів і радостей пережили. Спочатку воювали один з одним, але вчилися поступатися, бути мудрішими. У них чудова велика сім’я. Влітку відгуляли золоте весілля. За столом на дачі зібралися діти, внуки, правнуки, праправнуки .. У загальній складності, шістдесят чоловік – і це тільки їхні нащадки.
Ми дивилися на цих двох неймовірних людей і розуміли – перед нами восьме чудо світу. Ми усвідомлювали, як сильно нам пощастило. Дружина тримала чоловіка за руку і ховала посмішку в квітах, які ми їй подарували. Скільки краси і благородства випромінювала ця пара .. Після спілкування з ними, ми відчували себе наповненими і одухотвореними. Ми доторкнулися до справжніх цінностей.
На прощання, вони благословили нас і побажали берегти свої половинки, зберегти сім’ї всупереч усьому. З тих пір я вірю в справжню любов. Вона не ідеальна, не зефірно-шоколадна, не обов*язково мирна. Вона дуже різна – і болюча, і щаслива, і чиста і грішна. Справжня любов сповнена помилок і пробачень. Дві людини разом вчаться жити. Плечем до плеча. Серцем до серця. Яке щастя, що вони трошки відкрили нам, молодим дурням, свій дивовижний світ, поділилися мудрістю. Добрі, милі люди. Вони існують – я бачила.